banner

banner

Friday, September 13, 2013

Jerawat ? Herbalife skin product


Sebenarnya tak boleh tau kutil jerawat, to all pembaca yang ada jerawat, sile disiplinkan tangan anda jangan mengutil jerawat kt muka, sbb tangan kita ada segala jenis bakteria, pegang macam-macam, tombol pintu, kunci, escalator yang semua orang pegang, lif buttons.. dan sbgnya.. scarrryyy benda-benda tu hinggap muka, pastu gi kat jerawat kita pesta-pesta. takut tau! -_-'


So, dalam masa yang sama tengah ambik formula 1 strawberry tu, user ni pun guna Radiant C skincare range. Vitamin C. Heee.. memang best gila. Especially the skin booster. The best part is, pores aku yang dulu besar gila cam lubang sarang semut dah tidak lagi kelihatan! Alhamdulillah!!

Stress. Punca kulit teruk. So. Jangan stress! Kalau korang stress, memang makan apa pun tak jadi. Nutrition pun tak absorb sebab badan tak berfungsi dengan baik kalau stress. Kalau stress, boleh tenangkan diri, ambik wudhu dan solat. Alrite!?

Berbalik kepada produk Herbalife, dari pengalaman user sendiri je, korang memang kene ambik at least Formula 1 dengan tea. Supaye cleansing bukan kat atas kulit je, tapi dari dalam badan dan keluar ke kulit. Result kat kulit, memang dari dalam. Nak skin clear dan bersih, dalam badan pun kena clear dan bersih, okay!?


PM me for solution : 013-2530130 (Shafikha)

No comments:

Post a Comment